Meddelandena till en leverantör som valts till ramavtalet skickas som förvalda till kontaktpersonen i Anbudstjänstens företagsprofil. Man kan vid behov lägga till adresser på ramavtalets e-postlista. Då vidarebefordras de meddelanden om ramavtalet som den upphandlande enheten skickat förutom till kontaktpersonen till alla adresser på e-postlistan.

Sök bland skickade anbud ett anbud som lämnats till detta ramavtal (Mina uppgifter - Anbud - Skickade) och klicka på "E-postlista

På listan kan man lägga till nya adresser

• Genom att i rullgardinsmenyn välja e-postadress för användaren i företagsprofilen (Lägg till genom att på listan välja företagets person)
  • Genom att ange e-postadress direkt i textfältet (Lägg till person genom att ange namn och e-postadress)

OBS! Att lägga till e-postadress manuellt ger inte automatiskt personen rättigheter till ramavtalet, utan endast relaterade meddelanden skickas till personen. Om en person har behov av att granska uppgifter i ramavtalet i Anbudstjänsten ska personen ha användarnamn i anbudsgivarens företagsprofil.