Webbläsare som stöds

Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome

Vi rekommenderar att ni alltid använder den senaste versionen av webbläsarna. I webbläsarens inställningar måste pop up-fönster, session cookies och JavaScript vara tillåtna.

Datorns operativsystem

Windows Vista eller senare.

Skärm

Verktyget är optimerat för en vertikal upplösning på minst 1280 bildpunkter.

Uppdatering av webbläsarversion

Vi rekommenderar att ni alltid använder den senaste versionen av webbläsarna.

Efter att du har uppdaterat webbläsarversionen, rekommenderar vi att du tömmer webbläsarens cacheminne och den lagrade informationen. På det sättet säkerställer du att användningen av den nya versionen fungerar så smidigt som möjligt. Du får närmare information eller anvisningar för att uppdatera webbläsaren av it-supporten inom ditt företag.

OBS! Notera att wäbbläsaren ska tillåta kakor (cookies) och JavaScript att du ska kunna använda tjänsten.

Rensa cacheminne

Om det uppstår tekniska problem vid användningen av tjänsten ska du först kontrollera att den webbläsare du använder uppfyller de uppställda kraven. Många gånger hjälper det också att rensa cacheminnet vid problemsituationer.

Vanligtvis kommer du åt att tömma cacheminnet via webbläsarens meny Verktyg (Tools) eller Inställningar (Options).

Markera för radering i Internet Explorer:

• Cachelagrade bilder och tillfälliga Internetfiler (Cached images temporary Internet files)
  • Kakor (Cookies)
  • Formulärdata (Form data)

Markera för radering i Mozilla Firefox:

• Formular & sökhistorik (Form & Search Bar History)
  • Kakor (Cookies)
  • Cacheminne (Cache)
  • Aktiva inloggningar (Active logins)

Markera för radering i Google Chrome:

• Cachelagrade bilder och filer (Cached images and files)
  • Cookies samt webbplats- och plugindata (Cookies and other site and plug-in data)

Videoanvisning för att rensa cacheminne

Anvisningen är endast vägledande och fungerar som exempel. Cloudia ansvarar inte för eventuella direkta eller indirekta problem som kan uppstå av att följa anvisningarna.

Cloudia ansvarar inte för att det innehåll webbläsarleverantörerna producerar är korrekt och tar inte heller ansvar för skador som uppstår av användningen av det. Dessa länkar är länkar och andra referenser till webbsidor som upprätthålls av tillverkarna och vi kontrollerar inte innehållet på dem eller tillgången till dem.