Om du glömt lösenordet, kan du beställa ett nytt via länken "Glömt lösenord". Länken finns uppe till höger på portalsidan.

• Fyll i samma e-postadress som du fyllde i vid registreringen
  • Välj "Skicka". Du får en bekräftelse: "Instruktioner för byte av lösenord har skickats via e-post"

En lösenordslänk skickas till den e-postadress som utgör ditt användarnamn.

• Klicka på länken
    • Om länken inte visas som en hyperlänk i e-postprogrammet, kopiera länken och infoga den på webbläsarens adressrad
    • Observera att länken endast är giltig i 30 minuter
    • Om länken inte kommer till din inkorg, kontrollera ifall den hamnat i skräpposten. Anbudsgivare som vill undvika att post hamnar i mappen för skräppost kan följa instruktionen på registreringssidan: "Vi rekommenderar att du i ditt e-postprogram anger adresser som slutar med 'cloudia.fi' som betrodda avsändare.

• Ange det nya lösenordet genom att skriva lösenordet i fälten "Nytt lösenord" och "Bekräfta nytt lösenord"
    • Välj "Byt lösenord"

OBS! Lösenordet ska bestå av minst 8 tecken och inkludera minst en stor och en liten bokstav, en siffra och ett specialtecken.