Du kan skicka nya anbud i Tarjouspalvelu.fi-portalen.

1. Logga in på Tarjouspalvelu.fi-portalen.

2. Svara på önskad anbudsbegäran genom att öppna fliken "Anbudsbegäran" och välj anbudet med "Öppna"-knappen.

• OBS! Utkasten till anbud hittar du på fliken "Utkast" på sidan "Mina uppgifter".

3. Fyll i uppgifterna enligt anbudsbegäran.

4. Öppna fliken "Ange information om upphandlingsobjekt".

5. Ta bort önskade objektgrupper från anbudet med knappen "klicka här om du inte vill erbjuda gruppen i fråga" på gruppraden.

6. Skicka anbudet genom att välja fliken "Skicka anbud" och klicka på knappen "Skicka anbud".

• OBS! Du kan använda "förhandsgranska" för att titta på anbudet innan det skickas.

OBS! Upphandlingsenheten måste ha tillåtit delvisa anbud för att du ska kunna ta bort objektgrupper från anbudet.