Du kan redigera dina kontaktuppgifter i Tarjouspalvelu.fi-portalen.

1. Logga in på Tarjouspalvelu.fi-portalen.

2. Välj "Mina uppgifter" i navigeringsfältet.

3. Välj fliken "Kontaktinformation" på sidan "Mina uppgifter".

4. Redigera önskade uppgifter och klicka på "Spara"-knappen.

• OBS! Företagets kontaktuppgifter kan endast redigeras av företagets kontaktperson.
  • OBS! När du byter användarnamn inaktiveras det gamla användarnamnet men det försvinner inte.

OBS! Som du användare kan du redigera eller läsa följande uppgifter på sidan "Mina uppgifter" i Tarjouspalvelu.fi:

• Skicka in flera anbud för samma anbudsbegäran.(fliken "Inskickade anbud")
  • Kontrollera skickade anbud. (fliken "Inskickade anbud")
  • Kontrollera utkast till anbud. (fliken "Pågående anbud")
  • Kontrollera aktiva anbud. (fliken "Kontrakt/Anspråk")
  • Kontrollera aktiva reklamationer och kommentera dem. (fliken "Kontrakt/Anspråk")
  • Kontrollera rapportförfrågningar och filöverföra rapporter. ("Rapporter"-fliken)
  • Kontrollera inköpta tilläggstjänster. (fliken "Inköps")
  • Lagra dokument för kommande anbudsbegäran. (fliken "Mina dokument")
  • Redigera dina kontaktuppgifter. (fliken "Kontaktinformation")
  • Byta ditt lösenord för Tarjouspalvelu.fi. (fliken "Kontaktinformation")
  • Byta ditt användarnamn för Tarjouspalvelu.fi. (fliken "Kontaktinformation")