Du kan redigera dina kontaktuppgifter i Tarjouspalvelu.fi-portalen.

1. Logga in på Tarjouspalvelu.fi-portalen.

2. Välj "Mina uppgifter" i navigeringsfältet.

3. Välj fliken "Kontaktinformation" på sidan "Mina uppgifter".

4. Redigera önskade uppgifter och klicka på "Spara"-knappen.

OBS! Företagets kontaktuppgifter kan endast redigeras av företagets kontaktperson.

OBS! När du byter användarnamn inaktiveras det gamla användarnamnet men det försvinner inte.

OBS! Som du användare kan du redigera eller läsa följande uppgifter på sidan "Mina uppgifter" i Tarjouspalvelu.fi:

• Skicka in flera anbud för samma anbudsbegäran.(fliken "Anbud" -> Skickade)
  • Kontrollera skickade anbud. (fliken "Anbud" -> Skickade)
  • Kontrollera utkast till anbud. (fliken "Anbud" -> Pågående)
  • Kontrollera aktiva anbud. (fliken "Kontrakt/Anspråk")
  • Kontrollera aktiva reklamationer och kommentera dem. (fliken "Kontrakt/Reklamation")
  • Kontrollera rapportförfrågningar och filöverföra rapporter. ("Rapporter"-fliken)
  • Kontrollera inköpta tilläggstjänster. (fliken "Inköps")
  • Lagra dokument för kommande anbudsbegäran. (fliken "Mina dokument")
  • Redigera dina kontaktuppgifter. (fliken "Kontaktinformation")
  • Byta ditt lösenord för Tarjouspalvelu.fi. (fliken "Kontaktinformation")
  • Byta ditt användarnamn för Tarjouspalvelu.fi. (fliken "Kontaktinformation")