Du kan registrera dig på adressen https://tarjouspalvelu.fi/ .

Gör så här för att registrera företaget utan ett momsregistreringsnummer:

1. Gå till tarjouspalvelu.fi, välj önskad upphandlingsenhet och klicka på sidans registreringslänk "Registrera dig".

2. Välj "Företaget saknar momsregistreringsnummer" i formuläret som öppnas. Klicka på "Fortsätt till registreringen".

3. Fyll i de rödmarkerade fälten på registreringsformuläret och klicka på "Registrera dig".

• OBS! Du kan inte fylla i fälten "Kontaktperson" och "E-post". Systemet läser in uppgifterna automatiskt från ID-kolumnen.

4. När du fått bekräftelsen ska du öppna aktiveringslänken som skickats till dig i ett e-postmeddelande.

5. När användaridentiteten aktiverats får du en bekräftelse i webbläsaren. Du kan logga in i tjänsten med ditt användarnamn och lösenord.