Täsmennyspyyntöön voit vastata Tarjouspalvelu.fi -portaalissa.

1. Avaa sähköpostiin lähetetty täsmennyspyyntö ja paina viestistä löytyvää täsmennyspyyntölinkkiä.

2. Kirjaudu sisään Tarjouspalvelu.fi -portaaliin.

3. Tarjouspalvelu.fi avaa täsmennettävän tarjouksen. Tee tarvittavat muutokset tarjoukseen.

HUOM! Esimerkissä hankintayksikkö on pyytänyt täsmentämään jo ladattua liitettä, täsmennettävät tiedot portaali näyttää punaisella.

4. Valitse "Tarjouksen lähetys" -välilehti ja valitse "Lähetä täsmennetty tarjous" lähettääksesi täsmennetyn tarjouksen.

HUOM! Jos haluat voit kirjoittaa kohtaan "saate" saatteen hankintayksikölle taikka lisätä liitetiedoston kohdasta "lisää uusi liitetiedosto"

HUOM! Pystyt tekemään tarjoukseen täsmennykset ainoastaan tarjouspyynnön määräajan päätyttyä. Täsmennystä varten hankintayksikön tulee lähettää täsmennyspyyntö.

HUOM! Ennen tarjouspyynnön määräajan päättymistä pystyt muokkaamaan tai korvaamaan jätetyn tarjouksen "Omat tiedot" -sivulta.