Tuetut selaimet

Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome.

Suosittelemme käyttämään aina uusimpia versioita tuetuista internet-selaimista. Selaimessa on oltava sallittuna ponnahdusikkunoiden avautuminen, palvelinkohtaiset istuntoevästeet (session cookies) ja JavaScriptien suorittaminen.

Tietokoneen käyttöjärjestelmä

Windows Vista tai uudempi.

Näyttö

Työkalu on optimoitu toimimaan parhaiten vähintään 1280 pikselin levyisellä näyttöresoluutiolla.

Selainversion päivittäminen

Suosittelemme käyttämään aina uusimpia versioita tuetuista selaimista.

Uuden selainversion päivittämisen jälkeen suosittelemme tyhjentämään selaimen välimuistin ja tallennetut tiedot. Näin varmistat, että uuden version käyttö sujuu mahdollisimman jouhevasti. Tarkempaa tietoa tai ohjeita selaimen päivittämiseen saat yrityksesi mikrotukihenkilöltä.

Välimuistin tyhjentäminen

Mikäli palvelun käytössä ilmenee teknisiä ongelmia, varmistathan ensin, vastaako käyttämäsi selain asetettuja vaatimuksia. Usein ongelmatilanteisiin auttaa myös selaimen välimuistin tyhjentäminen.

Välimuistin tyhjentämiseen pääset tyypillisesti selaimen Suojaus (Safety), Sivuhistoria tai Historia (History) tai vastaavan valikon kautta.

Merkitse poistettavaksi Internet Explorerissa:

•Väliaikaiset Internet-tiedostot ja sivustotiedostot (Cached images temporary Internet files)

•Evästeet ja sivustotiedot (Cookies)

•Lomaketiedot (Form data)

Merkitse poistettavaksi Mozilla Firefoxissa:

•Lomake- ja hakuhistoria (Form & Search Bar History)

•Evästeet (Cookies)

•Väliaikaistiedostot (Cache)

•Aktiiviset kirjautumiset (Active Logins)

Merkitse poistettavaksi Google Chromessa:

•Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot (Cached images and files)

•Evästeet ja muut sivuston ja laajennuksien tiedot (Cookies and other site and plug-in data)

Ohjeet välimuistin tyhjentämiseen videona

Kuva

Ohjeet ovat suuntaa antavat ja esimerkinomaiset. Cloudia ei ota vastuuta ohjeiden noudattamisesta mahdollisesti aiheutuvista suorista tai välillisistä ongelmista.

Cloudia ei ole vastuussa selainten valmistajien tuottaman sisällön oikeudellisuudesta eikä myöskään ota vastuuta niiden käytön tuottamista vahingoista. Nämä linkit ovat linkkejä ja muita viittauksia selainten valmistajien ylläpitämiin internet-sivuihin, joiden sisältöä tai saatavuutta emme kontrolloi.