Sopimuksen raportointi Tarjouspalvelun kautta

Sopimusten raportointipyynnöt voivat olla kahdessa eri näkymässä. Komissoraportti muodostetaan 1. vaihtoehdolla. Ainoastaan aktiivisen, arkistoidun, suljetun ja päättyneen sopimuksen raportointi on mahdollista Tarjouspalvelun kautta.

1) Cloudia Sopimuksen kautta asetettu komissioraportointi

• Sopimuksiin liittyvä raportointi tehdään sopimushallinnan raportointinäkymässä, johon pääset klikkaamalla ”Siirry raportointiin”. Valinnan jälkeen näkymä siirtyy ”Myyntien raportointi” -näkymään

2) Cloudia Kilpailutuksen sopimushallinta-osio

• Jos sopimus on tehty Cloudia Kilpailutuksen sopimushallinta-osion kautta, niin raportoitava sopimus näkyy ”Raportit” -välilehden listauksessa

Laskutusyhteystietojen lisääminen raportointia varten

Jotta raportointi voidaan tehdä, tulee tarjoajalla olla syötettynä laskutusyhteystiedot.

• Laskutusyhteystiedot syötetään Omiin tietoihin "Yhteystiedot" -välilehdelle:

HUOM! Vain yrityksen Tarjouspalvelun yhteyshenkilöksi merkitty käyttäjä voi lisätä laskutusyhteystiedot.

Raportointi “Myyntien raportointi”-näkymässä (vaihtoehto 1)

Yrityksen tiedot

• Yrityksen nimi ja Y-tunnus

Sopimus

• Sopimuksen nimi
  • Sopimuksen kuvaus

Myynnit

• Myynti
    • Jos myyntijaksolla ei ole myyntiä, valitse ”Ei myyntiä”
  • Myyntijakso
    • Asetetun jakson mukainen myyntijakso muodostuu automaattisesti
  • Liitteet
    • Lisää liite tarvittaessa

Kun tarvittavat tiedot on syötetty, valitse ”Valmis?”. Tämä valinta tallentaa sekä siirtää syötetyt tiedot Cloudia Sopimukseen.