Voit vaihtaa käyttäjätunnuksen salasanan Tarjouspalvelu.fi -sivustolla.

Käyttäjätunnuksen salasanan vaihdat seuraavalla tavalla:

1. Kirjaudu Tarjouspalvelu.fi -sivustolle

2. Paina navigointipalkista "Omat tiedot" -linkkiä

3. Valitse "Yhteystiedot" -välilehti

4. Kirjoita "Vanha salasana" -kentään voimassa oleva salasana ja määrittele "Salasana" -kenttiin uusi salasana.

HUOM! Muista salasanan muotovaatimukset. Salasanan tulee sisältää vähintään yksi iso ja pieni kirjain, erikoismerkki ja numero. Lisäksi salasanan pituus tulee olla vähintään kahdeksan merkkiä.

5. Tallenna muutokset painamalla "Tallenna" -painiketta lomakkeen alareunasta