Jos salasana pääsee unohtumaan, voit tilata uuden salasanan "Salasana unohtunut" -linkin kautta. Linkki löytyy portaalin oikeasta yläkulmasta.

• Kirjoita alla olevan kuvanmukaiseen kenttään rekisteröitymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite
  • Valitse "Lähetä" jonka jälkeen saat vahvistuksen "Ohjeet salasanan vaihtamiseksi lähetetty sähköpostilla"

Saat käyttäjätunnukseksi määriteltyyn sähköpostiosoitteeseen linkin uuden salasanan asettamiseen.

Klikkaa linkkiä

• Jos linkki ei näy sähköpostiohjelmassa hyperlinkkinä, kopioi ja liitä linkki selaimen osoitekenttään
  • Huomioithan, että linkki on voimassa vain 30 minuuttia
  • Jos linkki ei saavu sähköpostiisi katso, onko viesti päätynyt roskapostiin. Rekisteröitymissivulla on seuraava ohje "Suosittelemme, että määrittelet sähköpostiohjelmassasi 'cloudia.fi'-päätteiset lähettäjät luotettaviksi.", tällä toimenpiteellä tarjoajat voivat estää postien joutumisen roskapostikansioon.

• Määritä uusi salasana, syöttämällä sama salasana "Uusi salasana" ja "Vahvista uusi salasana" -kenttiin
  • Valitse "Vaihda salasana"

Huom! Salasanan vähimmäispituus on 8 merkkiä ja siinä tulee olla vähintään yksi iso ja pieni kirjain, yksi numero ja erikoismerkki.