Vahtipalvelun voit ottaa käyttöön Pienhankintapalvelu -portaalissa.

Valitse se maakunta tai maakunnan alta organisaatio, johon vahti halutaan kohdistaa.

a) Kohdista vahti maakunnan kaikkiin organisaatioihin

• Valitse maakunta Pienhankintapalvelun etusivunäkymästä. Valinta voidaan tehdä karttanäkymästä tai listauksesta

b) Kohdista vahti yksittäiseen organisaatioon

• Etene a-kohdan mukaisesti ja valitse avautuvasta näkymästä haluttu organisaatio

1. Kirjaudu sisään Pienhankinta -portaaliin.

2. Paina navigaatiopalkista Vahtipalvelu -painiketta.

3. Paina "Lisää uusi" -painiketta aloittaaksesi vahdin luomisen.

HUOM! Vahtipalvelu on maakunta- tai organisaatiokohtainen. Näet tällä sivulla ainoastaan valittuun hankintayksikköön luodut vahdit.

4. Täytä vaaditut tiedot ponnahdusikkunaan ja tallenna vahti

Vahdin nimi

• Aseta vahdille nimi

Hakusanat ja toimialat

• Syötä halutut hakusanat sekä toimialat (näitä voidaan lisätä haluttu määrä)
    • Jos vahtiin kohdistuu hakusana tai hakusanoja, niin silloin vähintään yhden määritetyistä hakusanoista pitää löytyä hankinnan nimestä, hankinnan kuvauksesta tai hankittavan kohteen nimestä.
    • Jos vahdille ei ole määritetty yhtään toimialaa, niin silloin haku tehdään pelkästään hakusanojen perusteella eikä toimialoilla ole merkitystä.
    • Jos vahdissa on toimialoja, niin silloin vähintään yhden niistä pitää löytyä myös tarjouspyynnöltä
    • Jos vahtiin kohdistuu sekä hakusanoja että toimialoja, niin molempien tekijöiden tulee täsmätä. Jos vahtiin kohdistuu useampia hakujanoja sekä toimialoja, riittää kunhan yksi hakusana ja yksi toimiala täsmää.

Sähköpostiosoitteet

• Määritä osoitteet, joihin haluat ilmoituksen vahtiin kohdistuvasta tarjouspyynnöstä

HUOM! Uusiin sähköpostiosoitteisiin lähetetään vahvistuspyyntö heti tallennuksen jälkeen. Vastaanottaja saa vahtiviestejä vasta kun hän on vahvistanut sähköpostiosoitteensa. Vahvistus on vahtikohtainen, joten sähköpostiosoitteet on vahvistettava jokaiseen vahtiin erikseen.

Lähetystapa

• Valitse "Heti kun tarjouspyyntö julkaistaan" tain "Yhteen sähköpostiviestiin koostettuna kerran päivässä"
  • Valinnalla kerrot, miten haluat saada viestin vahtiin kohdistuneen tarjouspyynnön julkaisusta

Käytössä

• Valitse "Käytössä", jos haluat, että vahti on aktiivinen
  • Jos valintaa ei tehdä, on asetettu vahti passiivinen, ja järjestelmä ei lähetä ilmoituksia vahtiin kohdistuvan tarjouspyynnön julkaisusta.

Näytä lista hankintayksiköistä joihin vahti kohdistuu

• Linkistä voidaan avata ponnahdusikkuna, johon listautuu kaikki organisaatiot, joihin vahti kohdistuu

Tallenna

• Valitse "Tallenna" tai "Peruuta"

Esimerkki asetetusta vahdista