Pystyt muokkaamaan lähetettyä tai keskeneräistä tarjousta Pienhankintapalvelu -portaalissa.

1. Kirjaudu sisään Pienhankintapalvelu -portaaliin.

2. Valitse navigointipalkista "Omat tiedot".

3. Tarjouksen tilasta riippuen valitse joko "Keskeneräiset tarjoukset" tai "Jätetyt tarjoukset" -välilehti.

• HUOM. Jätettyä tarjousta voit muokata ainoastaan ennen tarjouspyynnön määräajan päättymistä.

4. Valitse haluttu tarjous muokattavaksi painamalla viimeisen sarakkeen "Avaa tarjous muokattavaksi" -painiketta.

5. Tee tarvittavat muutokset tarjoukseen.

• HUOM. Voit liikkua tarjouksen välilehdeltä toiselle. Välilehden muuttaminen tallentaa tehdyt muutokset aikaisemmalle välilehdelle.

6. Lähetä muokattu tarjous valitsemalla "Tarjouksen lähetys" -välilehti ja painamalla "Lähetä tarjous" -painiketta.

• HUOM. Muista valita "Lähetä tarjous" -painikkeen yläpuolelta haluatko korvata edellisen tarjouksen vai lähettää tarjouksen uutena.

HUOM. Tarjoajana voit tarjouspyynnön määräajan puitteissa:

• Korjata vanhaa tarjousta.
  • Peruuttaa tarjouksen.
  • Tarjoajana näet yrityksen kaikkien käyttäjien tekemät tarjoukset.
    • HUOM. Et näe tytäryhtiön tarjouksia.