Uuden tai keskeneräisen tarjouksen pystyt lähettämään Pienhankintapalvelu -portaalissa.

1. Kirjaudu sisään Pienhankintapalvelu -portaaliin.

2. Aloita haluamaasi tarjouspyyntöön vastaaminen valitsemalla tarjous "Avaa" -painikkeella "Tarjouspyynnöt" -välilehdeltä.

• HUOM. Keskeneräiset tarjoukset löydät "Omat tiedot" -sivun "Keskeneräiset tarjoukset" -välilehdeltä.

3. Täytä tarjouspyynnössä vaaditut tiedot.

• HUOM. Pääset eteenpäin valitsemalla seuraavan välilehden.

4. Lähetä tarjous painamalla "Lähetä tarjous" -painiketta "Lähetä tarjous" -välilehdeltä

Jos tarjouksen lähettäminen ei onnistu:

• Tarkasta puuttuuko välilehdiltä pakollisia tietoja.
  • Antaako sivusto punaisella virheilmoituksia:
    1. Avaa välilehti mistä virheilmoitus on tullut.
    2. Täytä puuttuvat tiedot lomakkeelle.