Voit rekisteröidä uuden käyttäjän Pienhankintapalvelusta löytyvään yritykseen osoitteessa https://pienhankintapalvelu.fi/ .

HUOM! Jos olet aikaisemmin rekisteröitynyt pienhankintapalvelun käyttäjäksi, voit käyttää samoja tunnuksia minkä tahansa organisaation pienhankintaportaalissa.

HUOM! Jos olet rekisteröitynyt Tarjouspalvelu.fi -portaaliin käyttäjäksi, voit käyttää samoja tunnuksia Pienhankintapalvelussa.

Rekisteröityminen Pienhankintapalveluun:

1. Valitse navigointipalkista "Rekisteröidy".

2. Hae yrityksiä kirjaamalla y-tunnus hakukenttään ja painamalla "Hae" -painiketta.

3. Valitse haluttu yritys listauksesta painamalla yrityksen tietoja.

4. Siirry lisäämään uusi henkilö yritykseen painamalla "Uusi henkilö" -painiketta.

5. Täytä rekisteröitymislomakkeen tiedot ja jatka painamalla "Tallenna" -painiketta lomakkeen alareunasta.

6. Aktivoi käyttäjätili painamalla sähköpostiin lähetettyä linkkiä.