1. Kirjaudu sisään Tarjouspalvelu.fi -portaaliin.

2. Valitse tarjouspyyntö "Tarjouspyynnöt" -välilehdeltä.

3. Siirry "Koko tarjouspyyntö ja liitteet" -välilehdelle.

• Tarjouspyyntö avautuu kokonaisuudessaan luettavaksi.
  • Voit myös avata (ja tulostaa tai tallentaa konelleesi) tarjouspyynnön pdf-muodossa.
  • Tarjouspyyntöön mahdollisesti liittyvät liitetiedostot voit avata (tai tallentaa koneellesi) yksitellen tai kaikki liiitteet kerralla ZIP-pakettina.
  • Tarjouspyyntöön mahdollisesti liitetyt lisätietolinkit ovat klikattavissa.

HUOM! Tarjouspyynnön määräaikaan liittyen on syytä huomata, että jos määräajassa on päivämäärän perässä kellonaika 00:00, päättyy määräaika kyseisen vuorokauden alkaessa.

• Esimerkiksi, jos määräaika on 15.6.2017 klo 00:00, päättyy määräaika 14.6.2017 ja 15.6.2017 välisenä yönä.