Jos olet jo aikaisemmin rekisteröitynyt minkä tahansa Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalin käyttäjäksi, voit käyttää samaa käyttäjätunnusta kaikkien organisaatioiden portaaleissa.

Jos sinulla ei ole ennestään käyttäjätunnusta, voit rekisteröidä käyttäjätunnuksen toimittajaportaalissa.

• Klikkaa ”Rekisteröidy”
  • Aloita rekisteröityminen hakemalla Tarjouspalveluun rekisteröityneiden yritysten tiedot ALV- tai Y-tunnuksella

1) Jos yrityksenne ei ole rekisteröitynyt järjestelmään, valitse "Uusi yritys" ja "Jatka rekisteröitymiseen"

2) Jos yrityksenne on jo rekisteröitynyt järjestelmään, valitse hakulistauksesta se yritys, johon uusi käyttäjätunnus halutaan linkittää ja klikkaa "Jatka rekisteröitymisen"

Huom! Jos yrityksellä ei ole ALV-tunnusta, voidaan rekisteröityminen tehdä valitsemalla "Yrityksellä ei vielä ole ALV-tunnusta"

Rekisteröidy:

1) Jos reksiteröitymisen yhteydessä luodaan uusi yritys

Yrityksen tiedot ja tunnustiedot:

• Syötä yrityksenne ALV-tunnus, nimi, osoite, postitoimipaikka ja maa.
  • Syötä puhelinnumero
  • Syötä suku- ja etunimi sekä haluamasi tunnus (sähköpostiosoite)

Yhteyshenkilö:

• Yrityksen ensimmäisenä rekisteröinyt henkilö on myös yrityksen yhteyshenkilö, ja hän hallinnoi, kuka voi rekisteröidä uuden tunnuksen yrityksen alle

Huom! Harmaisiin kenttiin ei voi kirjoittaa, vaan "Yhteyshenkilö" muodostuu automaattisesti nimitiedoista ja "Sähköposti" käyttäjätunnuksesta (kuvassa sinisellä merkitty osio).

Toimialan pääluokka:

• Valitse pudotusvalikoista yrityksen toimialan pääluokka.
    • Toimialaluokat tulevat Tilastokeskuksen käyttämästä luokituksesta, mistä Tarjouspalvelussa kysytään ns. ylimmän tason pääluokka.

Yrityksen kokoluokka (henkilöstön määrä):

• Valitse pudotusvalikosta yrityksen kokoluokka

Salasana:

• Syötä salasana ja vahvista se syöttämällä haluttu salasana uudelleen.
  • Huomaattehan myös salasanan vähimmäisvaatimukset

Rekisteröidy:
  • Lopuksi klikataan ”Rekisteröidy”.

Tunnuksen aktivointi:

• Kun rekisteröinti on tehty, sivusto ilmoittaa ”Kiitos rekisteröitymisestä!”, jonka jälkeen tulee käydä klikkaamassa sähköpostiin saapuvaa tunnuksen aktivointilinkkiä.

2)  Jos liityitte johonkin olemassa olevaan yritykseen:

Yhteyshenkilö:

• Yrityksen ensimmäisenä rekisteröinyt henkilö on myös yrityksen yhteyshenkilö, ja hän hallinnoi, kuka voi rekisteröidä uuden tunnuksen yrityksen alle

Salasana:

• Syötä salasana ja vahvista se syöttämällä haluttu salasana uudelleen.
  • Huomaattehan myös salasanan vähimmäisvaatimukset

Rekisteröidy:

• Lopuksi klikataan ”Rekisteröidy”.
  • Kun rekisteröinti on tehty, sivusto ilmoittaa ”Kiitos rekisteröitymisestä!”

Tunnuksen aktivointi:

• Kun olette rekisteröineet käyttäjätunnukset, tunnusten aktivointi on kaksivaiheinen

1) Aktivointilinkki lähetetään käyttäjätunnuksen osoitteeseen, jolloin tunnus vahvistetaan

2) Aktivointilinkki menee yhteyshenkilön osoitteeseen, joka vahvistaa aktivoitumisen.

HUOM! Vasta kun tämä kaksivaiheinen aktivointi on tehty, on käyttäjätunnus aktivoitu ja sillä pääsee kirjautumaan sisään palveluun.