Uuden tarjouksen pystyt lähettämään Tarjouspalvelu.fi -portaalissa.

1. Kirjaudu sisään Tarjouspalvelu.fi -portaaliin.

2. Aloita haluamaasi tarjouspyyntöön vastaaminen valitsemalla tarjous "Avaa" -painikkeella "Tarjouspyynnöt" -välilehdeltä.

HUOM! Keskeneräiset tarjoukset löydät "Omat tiedot" -sivun "Keskeneräiset tarjoukset" -välilehdeltä.

3. Täytä tarjouspyynnössä vaaditut tiedot.

4. Siirry "Hankinnan kohteen tietojen syöttö" -välilehdelle.

5. Poista halutut kohderyhmät tarjouksesta painamalla "klikkaa tästä, jos et halua tarjota kyseistä ryhmää" -painiketta kohderyhmän riviltä.

Tai vaihtoehtoisesti valitse tarjottavat ryhmät listalta

6. Lähetä tarjous painamalla "Lähetä tarjous" -painiketta "Tarjouksen lähetys" -välilehdeltä.

HUOM! Ennen lähetystä voit katsella täytettyä tarjousta kohdasta "esikatselu".

HUOM! Hankintayksikön on täytynyt määrittää osatarjoukset sallituiksi, jotta voit poistaa kohderyhmiä tarjouksesta.