1. Kirjaudu sisään Tarjouspalvelu.fi -portaaliin

2. Valitse navigointipalkista "Omat tiedot"

3. Valitse "Jätetyt tarjoukset" -välilehti

4. Korvaa aikaisemmin lähetetty tarjous painamalla   -kuvaketta

HUOM! Korvaava tarjous käyttää valitsemaasi jätettyä tarjousta pohjana.

HUOM! Kun tehdään korvaava tarjous, alkuperäinen tarjous ei säily hankintayksikössä.

5. Muokkaa haluamasi tiedot tarjouksesta

6. Valitse "Tarjouksen lähetys" -välilehti ja valitse "Lähetä tarjous" -painikkeen yläpuolelta vetovalikosta "Korvaa tarjous"

7. Lähetä korvaava tarjous painamalla "Lähetä tarjous" -painiketta

HUOM! Lähettämätön tarjous muuttaa myös alkuperäisen tarjouksen keskeneräiseksi hankintayksikössä.

HUOM! Voit myös aloittaa korvaavaan tarjouksen tekemisen tekemällä uuden tarjouksen.

HUOM! Painamalla  -kuvaketta "Jätetyt tarjoukset" -välilehdeltä aloitat aikaisemmin jätetyn tarjouksen muokkaamisen.