1. Kirjaudu sisään Tarjouspalvelu.fi -portaaliin

2. Valitse navigointipalkista "Omat tiedot"

3. Valitse "Tarjoukset" -välilehti

4. Tee uusi rinnakkainen tarjous painamalla  -kuvaketta

HUOM! Rinnakkainen tarjous käyttää valitsemaasi jätettyä tarjousta pohjana.

HUOM! Alkuperäinen tarjous säilyy hankintayksikössä.

5. Muokkaa haluamasi tiedot tarjouksesta

6. Valitse "Tarjouksen lähetys" -välilehti. Valitse tarjouksen lähetystavaksi "Lähetä uutena rinnakkaisena tarjouksena" ja paina "Lähetä tarjous" -painiketta

HUOM! "Korvaa tarjous" -valinta korvaa aikaisemmin jätetyn tarjouksen hankintayksikössä.

HUOM! Jos valitset "Tarjoukset" -välilehdeltä  -kuvakkeen, aikaisemmin lähetetty tarjous avautuu muokattavaksi. Lähettämätön tarjous palautuu keskeneräiseksi hankintayksikössä.