Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaali on osa Cloudia Oy:n palvelukokonaisuutta. Jos olet aikaisemmin rekisteröitynyt Pienhankintapalveluun, ei sinun tarvitse luoda erillistä käyttäjätunnusta Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaaliin, vaan voit kirjautua palveluun Pienhankintapalvelun käyttäjätunnuksella.

Jos olet jo aikaisemmin rekisteröitynyt minkä tahansa Tarjouspalvelu.fi-toimittajaportaalin käyttäjäksi, voit käyttää samaa käyttäjätunnusta kaikkien organisaatioiden portaaleissa.

Jos sinulla on käyttäjätunnus Tarjouspalvelu.fi-toimittajaportaaliin tai Pienhankintapalveluun, kirjaudu Tarjouspalvelu.fi-toimittajaportaaliin oikean yläkulman kirjautumisikkunan kautta.

Mikäli olet unohtanut salasanasi, käytä kirjautumisikkunan alapuolella olevaa "Salasana unohtunut?" -toimintoa.