Omia yhteystietoja pystyt muokkaamaan Tarjouspalvelu.fi -portaalissa.

1. Kirjaudu sisään Tarjouspalvelu.fi -portaaliin.

2. Valitse navigointipalkista "Omat tiedot"

3. Valitse "Omat tiedot" -sivulta "Yhteystiedot" -välilehti

4. Muokkaa haluamasi tiedot ja paina "Tallenna" -painiketta.

HUOM! Vain yrityksen yhteyshenkilö voi muokata yrityksen yhteystietoja.

HUOM! Vaihtaessasi käyttäjätunnusta vanha käyttäjätunnus ei poistu vaan jää aktivoimattomaan tilaan.

Käyttäjänä voit muokata tai tarkastella Tarjouspalvelu.fi -sivun "Omat tiedot" -osiossa seuraavia tietoja:

• Lähettää usean tarjouksen samaan tarjouspyyntöön. ("Jätetyt tarjouskset" -välilehti)
  • Tarkastaa jätetyt tarjoukset. ("Jätetyt tarjoukset" -välilehti)
  • Tarkastaa keskeneräiset tarjoukset. ("Keskeneräiset tarjoukset" -välilehti)
  • Tarkastaa voimassa olevat sopimukset. ("Sopimukset/Reklamaatiot" -välilehti)
  • Tarkastaa voimassa olevat reklamaatiot ja kommentoida niitä. ("Sopimukset/Reklamaatiot" -välilehti)
  • Tarkastaa raporttipyynnöt ja ladata vaaditut raportit. ("Raportit" -välilehti)
  • Tarkastaa ostetut lisäpalvelut. ("Ostot" -välilehti)
  • Tallentaa dokumentteja säilöön tulevia tarjouspyyntöjä varten. ("Omat dokumentit" -välilehti)
  • Muokata omia yhteystietoja. ("Yhteystiedot" -välilehti)
  • Vaihtaa yrityksen toimialan pääluokkaa koskevan tiedon ("Yhteystiedot" -välilehti)
  • Vaihtaa yrityksen kokoluokkaa koskevan tiedon ("Yhteystiedot" -välilehti)
  • Vaihtaa Tarjouspalvelu.fi salasanan ("Yhteystiedot" -välilehti)
  • Vaihtaa Tarjouspalvelu.fi käyttäjätunnuksen. ("Yhteystiedot" -välilehti)