Voit rekisteröidä uuden yrityksen Pienhankintapalveluun osoitteessa https://pienhankintapalvelu.fi/ .

HUOM! Jos olet aikaisemmin rekisteröitynyt pienhankintapalvelun käyttäjäksi, voit käyttää samoja tunnuksia minkä tahansa organisaation pienhankintaportaalissa.

HUOM! Jos olet rekisteröitynyt Tarjouspalvelu.fi -portaaliin käyttäjäksi, voit käyttää samoja tunnuksia Pienhankintapalvelussa.

Rekisteröityminen Pienhankintapalveluun:

1. Valitse navigointipalkista "Rekisteröidy".

2. Valitse "Rekisteröi yritys".

3. Täytä rekisteröitymislomakkeen tiedot ja jatka painamalla "Tallenna" -painiketta lomakkeen alareunasta.

4. Aktivoi käyttäjätili painamalla sähköpostiin lähetettyä linkkiä.