Voit rekisteröidä yrityksen ilman ALV-tunnusta seuraavasti:

1. Siirry tarjouspalvelu.fi -sivustolle, valitse haluamasi hankintayksikkö ja paina yläpalkista löytyvää "Rekisteröidy" -linkkiä.

2. Valitse avautuvasta lomakkeesta kohta "Yrityksellä ei ole vielä alv-tunnusta" ja paina "Jatka rekisteröintiin" painiketta.

3. Täytä rekisteröitymislomakkeesta punaisella merkityt pakolliset tiedot ja klikkaa "Rekisteröidy".

HUOM! Et voi täyttää tietoja "Yhteyshenkilö" ja "Sähköposti" -kenttiin. Järjestelmä siirtää tiedot automaattisesti "Tunnustiedot" -sarakkeesta.

4. Varmistuksen saatuasi käy avaamassa sähköpostiisi lähetetty aktivointilinkki.

5. Saat selaimeesi varmistuksen käyttäjätunnusten aktivoinnista. Voit kirjautua palveluun luoduilla tunnuksilla.